Контактирајте нè

Нашата компанија секогаш е на страната на нашите клиенти. За секое прашање или потребна информација, побарајте нè на нашите телефонски броеви или директно преку пополнување на следната форма.

Име
Е-маил
Телефон
Наслов
Порака

Информации

Адреса

Ул. Атинска бр. 12

Е-маил  

mbs@mbs.com.mk

Телефон

+389 2 3090 990

  Работно време
  Понеделник- Петок
   08:00 - 16:00
Кариера во МБС

Отворени работни позиции : 

      » Референт за продажба  (Sales Agent)
      » Junior .Net C# SQL Developer


Ние Ви нудиме можност за работа во средина чија основна цел е заеднички напредок.

Ваше е само да се пријавите !

Зошто МБС?

  • Заради можноста да работите во компанија со препознатливо реноме на пазарот на информатичката технологија.
  • Заради можноста да работите на проекти со искусни и стручни корисници.
  • Заради можноста за личен напредок.
  • Заради можноста за професионален напредок.

Аплицирајте – заеднички секојдневно градиме успеси !

Прикачете CV и точен назив за работното место за кое аплицирате на следната адреса :  career@mbs.com.mk .